Wie ben ik als coach?

Mijn familie en vrienden noemen me enthousiast, optimistisch, eerlijk en respectvol.  Ik combineer mijn 22 jaar business ervaring in verschillende bedrijven in binnen-en buitenland samen met verschillende coaching cursussen als burn-out en loopbaancoach om jou optimaal te helpen en jouw doelen te bereiken.

Dit doe ik altijd op een positieve constructieve manier door de juiste vragen te stellen, alsook door jou aan te voelen vanuit mijn hoogsensitiviteit.  Zo voel ik bijvoorbeeld angsten en blokkades aan die jou belemmeren om te gaan voor wat je ECHT wilt in jouw leven. Hiermee gaan we samen aan het werk en we streven naar een zinvolle en positieve invulling van jouw loopbaanvraag met als doel een gelukzalig leven.

Wat je van mij kan verwachten : een boost in jouw zelfvertrouwen, inzicht in jezelf en het verloop van jouw professionele carrière en allerlei handvatten om jouw doelen te bereiken.  The future is yours !

Met heel veel enthousiasme wil ik jou graag begeleiden.

Let’s do this together !

Mijn opleidingen

  • ERKENDE LOOPBAANCOACH

  • STRESS EN BURN-OUT COACH

  • MASTERCLASS COACHEN OP PERFECTIONISME

Ik vind het essentieel om mezelf continue bij te scholen en coaching boeken te lezen om zo mijn klanten optimaal te kunnen begeleiden.