BURN-OUT COACHING

1 OP 1 TRAJECT

Burn-out coaching

Stress en burn-out kunnen een grote impact hebben op ons dagelijks leven en ons welzijn. Als je je uitgeput, gestrest en overweldigd voelt, kan het moeilijk zijn om de juiste weg te vinden. Maar je staat er niet alleen voor.

Als ervaringsdeskundige begrijp ik precies wat je doormaakt en begeleid ik je met een persoonlijk stappenplan 

We beginnen met een diepgaande analyse van jouw huidige situatie en jouw stressfactoren. Door middel van deze analyse kan ik je helpen om de onderliggende oorzaken van jouw stress te begrijpen en om te leren hoe je deze kunt verminderen.

Tijdens onze sessies leer je hoe je je stressniveaus kunt verlagen en hoe je meer rust en ontspanning kunt vinden in je dagelijks leven. Je leert om je grenzen te herkennen en te respecteren, en om prioriteiten te stellen die echt belangrijk zijn voor jou.

Mijn doel is om je te helpen om te gaan met stress en burn-out op een manier die bij jou past. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je verhaal kunt delen en waarin je je gehoord en begrepen voelt. Samen werken we aan jouw herstel, zodat je weer energiek en gemotiveerd kunt zijn.

Dus, als je worstelt met stress en burn-out, weet dan dat er hulp beschikbaar is. Met mijn ervaring, training en persoonlijke aanpak ben ik er om je te helpen op jouw pad naar herstel en welzijn. Laten we samen werken aan een stressvrij en gelukkig leven!

Uit een burn-out kunnen we HERRIJZEN sterker en veerkrachtiger dan ooit tevoren. Het is een kans om te herontdekken, te helen en een leven te creëren dat gebalanceerd, vervuld en vol vreugde is.

BURN-OUT COACHING IS VOOR JOU ALS JE…

BURN-OUT SYMPTOMEN

Wanneer je last hebt van symptomen zoals uitputting, prikkelbaarheid, slapeloosheid en een gevoel van overweldiging als gevolg van langdurige stress op het werk of in het leven.

UITPUTTING

Als je merkt dat je vastzit in een cyclus van uitputting en herstel, en je wilt leren hoe je gezonde grenzen kunt stellen, beter kunt omgaan met stress en een evenwichtiger leven kunt creëren.

MOTIVATIE KWIJT

Als je moeite hebt om je energie en motivatie terug te vinden na een burn-out en behoefte hebt aan begeleiding bij het herstellen van je veerkracht en het opnieuw opbouwen van je mentale en fysieke welzijn.

PATRONEN WIL DOORBREKEN

Wanneer je wilt begrijpen wat de onderliggende oorzaken zijn van je burn-out en hoe je patronen kunt doorbreken, zodat je in de toekomst beter kunt omgaan met stress en een gezonde werk-privébalans kunt behouden.