LOOPBAANCOACHING

1 OP 1 TRAJECT

Loopbaancoaching

  • Vind je geen voldoening meer in jouw werk ?
  • Ben je op zoek naar een betere work-life balance ?
  • Wil je op basis van jouw talenten en professionele ervaringen bekijken hoe je een carrière wending kan maken ?
  • Wil je zelfstandige in bij- of hoofdberoep worden ? 

–> Voor al deze vragen ben je bij mij aan het juiste adres !

Op een positieve constructieve manier stel ik de juiste vragen om samen met jou tot de kern van jouw loopbaanvraag te komen. Door mijn hoogsensitiviteit voel ik snel aan welke angsten en blokkades jou belemmeren om te gaan voor wat je écht wilt in het leven. Samen gaan we hiermee aan de slag om tot een zinvolle en positieve invulling van jouw loopbaan te komen.

Wat kan je van mij verwachten? Een boost in jouw zelfvertrouwen, inzicht in jezelf en het verloop van jouw professionele carrière. Ik geef jou de handvatten om jouw doelen te bereiken en geef je de tools om zelf verder te gaan. Ik sta naast jou in dit proces en samen gaan we voor een gelukzalig leven.

Dus, ben jij klaar voor de volgende stap in jouw loopbaan? Wil jij de touwtjes in handen nemen en de regie over jouw carrière terugpakken? Dan is het tijd om actie te ondernemen en te kiezen voor loopbaancoaching met mij als jouw persoonlijke coach.

The future is yours! Laten we dit samen doen.

Loopbaancoaching is als een kompas dat je begeleidt op de weg naar een betekenisvolle en bevredigende loopbaan, waarin je je talenten kunt benutten en je passie kunt volgen.

Loopbaancoaching

NIET MEER TEVREDEN

Als je niet tevreden bent met je huidige baan en op zoek bent naar begeleiding bij het identificeren van je passies, talenten en doelen, om zo een meer vervullende loopbaan te vinden.

BALANS KWIJT BENT

Als je moeite hebt om een balans te vinden tussen werk en privéleven, en behoefte hebt aan ondersteuning bij het ontwikkelen van effectieve stressmanagementtechnieken en het creëren van een gezonde werkomgeving.

BELANGRIJKE BESLISSING

Wanneer je voor belangrijke beslissingen staat in je loopbaan, zoals een carrièreswitch, promotie of ondernemerschap, en behoefte hebt aan begeleiding en strategieën om weloverwogen keuzes te maken en succesvolle stappen te zetten.